Hvem er jeg?

IMG_7294-11

Jeg heter Karianne Løvlie Tuvmarken, er 18 år, og går medier og kommunikasjon på Hadeland videregående skole. Etter snart tre år på videregående har jeg fått masse god og nyttig kunnskap om mye forskjellig innenfor media. Jeg har blant annet prøvd meg som grafisk designer, journalist, fotograf og webdesigner. Resultatet av disse prosjektene vil du finne her på nettsiden min.

Som person er jeg målrettet – jeg gir meg ikke før jeg får til prosjektene sånn jeg vil. Min beste egenskap er at jeg er positiv og blid, og jeg liker utfordringer slik at jeg kan utvikle meg. Jeg jobber godt med andre, men jeg jobber også veldig godt alene.

Jeg er veldig interessert i å ta bilder, og bruker mye av fritiden på dette. I tillegg liker jeg godt å drive med grafisk design. Derfor har jeg tenkt å ta med meg kunnskapen og erfaringene jeg har tilegnet meg videre, og utdanne meg til grafisk designer. Målet med denne nettsiden er å skape en digital Portfolio med alt jeg gjør, slik at både jeg og andre kan se tilbake på alt jeg har gjort.

Håper du vil lese mer om hva jeg har gjort og tenkt, slik at du kan få en bedre forståelse av hvem jeg er og hva jeg gjør.

Ta gjerne kontakt med meg: karianne.tuvmarken@hotmail.com

Leave a comment